" They are only two emotions that belong in the saddle ; one is a sense of humor and the other is patience"


Wilt u uw paard laten trainen en bent u daarvoor op zoek naar een professionele trainingsstal? 

Wij nemen de training van uw paard graag op een professionele manier voor onze rekening. Bij ons laat u uw paard met een vertrouwd gevoel achter. 

Het team van Stal De Wilderij Horses zorgt ervoor dat uw paard op de juiste wijze wordt afgericht en getraind.

Bij het zadelmak maken en trainen staat het welzijn van uw paard voorop. Wij trainen uw paard op basis van respect en vertrouwen en vooral op ontspanning, want alleen dan kan een paard iets leren en onthouden. Het is erg belangrijk dat je een paard kunt ‘lezen’ en dat er geen fouten worden gemaakt in zijn of haar opleiding.

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u uw paard in training wilt laten zetten, daarbij helpt Stal de Wilderij Horses u graag. Tevens kunnen wij u helpen bij het verkooptraject van uw paard. 

  • Het streven is altijd om op een harmonieuze manier het paard op te leiden tot het gewenste niveau. De training is bij ons gevarieerd, maar ook duidelijk gestructureerd. Zo krijgt het paard een solide basis mee waar u later (eventueel) zelf op verder kunt gaan.
  • Ook is het mogelijk om de training te combineren met lessen, waarbij u zelf op uw paard stapt onder begeleiding. Zo behalen we samen het optimale resultaat, altijd in het belang van het paard. Natuurlijk geven we tijdens het traject regelmatig updates en ben u van harte welkom om te komen kijken.