"Everything starts with a dream"


Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om onze stal verder te professionaliseren.

Wij beschikken momenteel over 40 ruime boxen en 3 was/ poetsplaatsen met warm/koud water. Daarnaast beschikken we over 5 grote loop stallen van 15 x 10 m om de jonge paarden in groepen te kunnen huisvesten.

Onze schitterende binnenbaan van ruim 20x40m is voorzien van een Equisport bodem, met windbreekgaas zodat je tijdens het rijden heerlijk kan uitkijken over de weides en het bos.

Ook buiten hebben wij de nodige faciliteiten, zo is er een buitenbak met springmateriaal van 30 x 50 m, een dressuurbaan van 20x60m, een stapmolen en een in 2021 vernieuwde longeercirkel.

Sinds Mei 2021 zijn de daken van de stal en binnen rijhal volledig vervangen en voorzien van nieuwe geïsoleerde daken met een zonnepanelen systeem.

Ook aan de nodige ontspanning voor de paarden is gedacht, wij beschikken over voldoendes weides waar de paarden hun benen dagelijks kunnen strekken. 
Door de 32 hectare weiland die om ons bedrijf liggen, zijn tevens de jonge Paarden voorzien van bewegingsvrijheid in hun eigen stabiele groep die als veulen al gevormd wordt. 

Wij beschikken tevens over 3 opvoelboxen, voor de dracht & geboortebegeleiding van uw merrie.